CARLA RODA

Hola, em dic Carla Roda i soc de Barcelona, Catalunya, Espanya. Ofereixo classes particulars i per grups de Català, Castellà i Francès per tots els nivells a la zona de North Hollywood i rodalies. Classes privades a $30xH, classes en grup, màxim 4 alumnes, $15xH. Per més, informació podeu enviar un e-mail a croda.produccio@gmail.com o trucar al 818.940.7448


 

Hi, my name is Carla Roda and I’m from Barcelona, Catalonia, Spain. I offer private lessons and groups lessons of Catalan, Spanish and French for all levels in the area of North Hollywood and surroundings. Private lessons at $ 30xH, group classes, maximum 4 students, $ 15xH. For more information please send an e-mail to croda.produccio@gmail.com or call 818.940.7448.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.