27 SETEMBRE 2015 : COM PODEM VOTAR ELS CATALANS DE L’EXTERIOR?

27 SETEMBRE 2015 : COM PODEM VOTAR ELS CATALANS DE L’EXTERIOR?

27 SETEMBRE 2015
Eleccions Autonòmiques en clau plebiscitària

El 27 de setembre del 2015 serà una data excepcionalment important per a Catalunya. Les eleccions autonòmiques convocades en clau plebiscitària, són l’única opció que els catalans tenim per expressar la nostra voluntat d’esdevenir un país independent. La manca de cultura democràtica espanyola es va manifestar posant totes les traves possibles al 9N i es torna a posar de manifest fent que el vot des de l’estranger sigui el més complicat possible. A VULLVOTAR.cat volem donar-te informació per poder votar el 27S des de l’estranger.

QUE HE DE FER PER VOTAR EL 27 de SETEMBRE?

Entra a vullvotar.cat/27s.php i segueix el qüestionari segons quin sigui el teu cas per veure quina és l’opció més recomanable.

ATENCIÓ: Degut al possible allargament de les tasques burocràtiques, contempleu seriosament la possibilitat de NO inscriure-us al CERA: si tot va com ha d’anar, el cens es tancarà a 1 de juny i la inscripció al CERA no és automàtica (és a dir, no és d’un dia per un altre). Per aquells que es vulguin inscriure, que ho facin com més aviat millor i si voleu ser conservadors plantegeu-vos fer-ho a l’ERTA, que és un tràmit més senzill.
TENS TOTA LA INFO A LA WEB
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.