CONCERT DE JORDI SAVALL-GENER 2017

Hola a tots,

Alguns de vosaltres sabeu que treballo per San Diego Early Music Society (SDEMS). Una associació sense ànims de lucre que es cuida d’oferir concerts de música Barroca i Renaixentista al public de San Diego. Cada any intentem portar músics de primer odre internacional. Per qui estigui interessat a trobar més informació podeu dirigir-vos a la pagina web www.sdems.org per poder veure i informar-vos millor del que fem.

Amb aquest e-mail us volia informar de que l’any que ve vindrà el Jordi Savall a tocar per nosaltres. A part d’ell oferirem un programa de primer ordre amb altres grups que si es volem veure en altres llocs com a Los Angeles les entrades tenen un cost triplicat.

El concert serà el diumenge 29 de Gener del 2017 a les 7:30 a l’església de Saint James by the Sea a La Jolla. Segurament les entrades s’esgotaran d’immediat es per això que he decidit de contactar-vos personalment per que si teniu intenció de venir us puc posar amb una llista d’espera per garantir-vos una entrada, ja que un cop surtin a la venda al public en general als voltants de mig setembre s’esgotaran d’immediat degut a la reconeguda popularitat d’en Jordi Savall.

També us agrairia que ens féssiu una divulgació entre els Catalans que coneixeu i si estan interessats em poden contactar a través del meu e-mail montse-pe@cox.net o al telèfon (619) 291-8246

Una forta abraçada a tots i fins aviat,

Montse

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.