QUI SOM?

 

Benvolguts,

El Casal dels Catalans de Califòrnia és una associació social i cultural sense ànim de lucre. El seu objectiu principal és ser el punt de contacte per a tots aquells catalans i simpatitzants que viuen al sud de Califòrnia, en una àmplia zona centrada al voltant de Los Angeles. El Casal també té com a objectiu promocionar i divulgar la llengua i cultura catalanes.

El Casal va ser fundat al 1983 i és l’associació més antiga d’aquest tipus a l’oest dels Estats Units. El Casal no té seu pròpia, però ens reunim periòdicament a l’històric Rancho Domínguez (18127 Alameda, Rancho Domínguez, Ca. 90220) per celebrar-hi l’Aplec de Primavera, l’Aplec de Tardor i la Festa de Nadal. El Consell del Casal es reuneix cada segon diumenge de mes, però tothom és benvingut a assistir-hi! En els aplecs ballem sardanes, fem jocs per la mainada, degustem paella cuinada in-situ i fem demostracions de cuina catalana.

Els nostres membres reben una revista bilingüe, el Butlletí, publicat dues vegades a l’any, i compta amb notícies de les nostres activitats i altres articles d’interès per a la comunitat catalana. També oferim classes de català a Los Angeles i Orange County, i amb la supervisió dels pares, els nens del Cau es reuneixen periòdicament per fer classes, tallers de diferents tipus i sortides. També patrocinem, de tant en tant, recitals de música, conferències i exposicions a diferents indrets.

Fem tot això gràcies a l’esforç, la devoció, la voluntarietat i la generositat dels membres del Casal. Sumeu-vos-hi!

El nostre email és info@casalcatalalosangeles.org