CAU DE LA MAINADA

El Cau és un agrupament de famílies catalanes i mixtes, membres del casal, que realitzen activitats periòdiques a l’àrea de Los Angeles. Hi ha trobades de caràcter cultural o festiu per ensenyar als nens la cultura i tradicions catalanes, i altres trobades de caire més divers a fi que els nens es diverteixin en un entorn de parla catalana.

El Cau es reuneix cada primer dissabte de mes per celebrar els dies més assenyalats i tradicionals de la cultura catalana: castanyada, dia de Nadal, Reis, Carnestoltes, Pasqua, Sant Jordi, Sant Joan etc.. L’objectiu és que, tot i estar lluny de Catalunya, els nens puguin conèixer i viure les nostres tradicions.

Eventualment, també s’organitzen sortides de tota mena: visites a museus, parcs zoològics, caminades, anades a la platja, acampades i moltes més. L’objectiu és conèixer nous indrets del sud de Califòrnia i passar un dia divertit amb les famílies del Cau.

El Cau, a part de ser un punt de trobada per a les famílies catalanes o famílies interessades en Catalunya, també ha creat un lligam especial i de gran amistat entre totes les famílies que hi formen part. Tots sempre esperem amb moltes ganes la pròxima trobada!!

Contactes: