El Clàssic

Amigues i amics,
El partit Barça-Madrid es presentarà a l’Skylight Row DTLA, North Area, aquest dissabte dia 2 de març. L’Skylight està situat al Downtown de Los Angeles (777 Alameda St., Los Angeles, Ca 90021).L’entrada és gratuïta i tothom del Casal hi està convidat. Hi haurà també entreteniment i comentaris en viu de exjugadors dels dos equips.A baix trobareu la pàgina web relacionada amb l’esdeveniment. Les portes del local obren a les 9:30. El partit comença a 3/4 de 12.

https://en-us.fievent.com/e/los-angeles-el-clasico-fanfest-skylight-row-dtla/19812047?force_subdomain=true

Friends,The Barça Madrid soccer game will be presented live at the Skylight Row DTLA, North Area, this coming Saturday, March 2. This auditorium is located in downtown Los Angeles at 777 Alameda St., Los Angeles, Ca. 90021.It is a free event and all Casal members and friends are invited. There will also be entertainment and live comments by ex-players of the two teams.
Below you will find a webpage about this game presentation. The Skylight opens at 9:30 AM and the game starts at 11:45 AM.

https://en-us.fievent.com/e/los-angeles-el-clasico-fanfest-skylight-row-dtla/19812047?force_subdomain=true

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.