Escola de Lletres de Tarragona

Benvolguts i benvolgudes,

Us escrivim des de l’Escola de Lletres de Tarragona. Som una escola on gent de totes les edats que té inquietuds per la literatura, es troba en els diferents tallers que oferim per endinsar-se en el món de la creació literària o simplement descobrir nous autors. Tenim tallers que duren quatre mesos i monogràfics gratuïts d’un matí.

Creiem que pot ser del vostre interès, ja que tots els nostres cursos són actualment en línia i per tant, ara mateix no hi ha fronteres ni distàncies. Som una escola que fa totes les seves classes en català, no obstant alguns alumnes s’expressen millor en altres idiomes.

Us deixem el nostre enllaç web per si voleu consultar tota la nostra programació
www.escoladelletres.cat
També ens trobareu a les xarxes socials @escoladelletres
Una abraçada des de Catalunya
Atentament,
Maria Roig__

Escola de Lletres de Tarragona

Antic Ajuntament. C/ Major, 39. 43003 – Tarragona
Tel.: 977 253 602. A/e: info@escoladelletres.cat

www.escoladelletres.cat | Escola de Lletres | @escoladelletres

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.