TALLER INTRODUCTORI SOBRE EL NOU SISTEMA DE VOT EXTERIOR

LA FIEC T’HO EXPLICA:

Taller introductori sobre el nou sistema de vot exterior
Diumenge 20 de novembre de 2022 a les 16.30

(hora catalana)

El proper diumenge dia 20 de novembre a les 16.30 (hora catalana) la FIEC (Federació Internacional d’Entitats Catalanes) organitza un taller introductori sobre el nou sistema de vot exterior per Zoom, obert a tothom, sigueu on sigueu arreu del món, per a informar sobre la reforma de la LOREG (Llei orgànica de règim electoral general).

Es important que ateses les incerteses dels calendaris electorals a Catalunya i a l’Estat Espanyol una possible convocatòria anticipada d’eleccions no ens agafi sense tenir una informació de base per a poder exercir el nostre dret de vot després dels anys difícils que hem patit amb el sistema de ‘voto rogado’.

No és la reforma ideal que molts haguéssim desitjat però ens obra unes grans possibilitats per a fer sentir la veu de la Catalunya Exterior. 

Amb aquest primer taller volem obrir un camí d’informació, formació de multiplicadors a escala local, etc. que ens permeti arribar a les futures convocatòries electorals amb un mínim de preparació i coneixement.

Us convidem a connectar-vos via
https://us02web.zoom.us/j/86971095926?pwd=bEQ0THlsMUVmUkJWL3FkbHZJOHhwQT09
Meeting ID: 869 7109 5926
Passcode: 058639

Comptarem amb la participació dels experts en vot exterior de la FIEC (Antoni Montserrat Moliner i Jordi Gairin), de Marea Granate (Berta Burguete) i de Catalans al Món (Sergi Marzábal).

Secretaria de la Federació Internacional d’Entitats Catalanes  (FIEC)
Mail: fiec@fiecweb.cat
Web: https://www.fiecweb.cat
Facebook: shorturl.at/dimBO
Twitter: @FIEC1
Instagram: fiec_cat
Telegram: t.me/fiec_cat
Magazin quinzenal ‘La FIEC t’ho explica’ a RAB
(Ràdio Amèrica Barcelona)
Telèfon: +34-934123294

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.