EL CONCERT

El Concert per la Llibertat serà un gran esdeveniment de país, un clam de la societat civil per reclamar, a través del llenguatge universal de la música, el dret del poble català i de tots els pobles del món a poder decidir lliurement i democràtica el propi futur.

L’11 de setembre de 2012, més d’un milió de persones es van manifestar a Barcelona amb el desig de poder exercir la pròpia sobirania cap a l’estat propi. El Concert per la Llibertat vol ser una nova ocasió perquè la veu del poble sigui escoltada dins i fora de Catalunya, i un esdeveniment que contribueixi a implicar tothom en la construcció del futur col•lectiu del país.

VENDA D’ENTRADES

Entre tots hem de d’omplir l’estadi, hem de ser un clam multitudinari a favor de la llibertat del nostre poble. Si encara no ho has fet, compra la teva entrada pel 29 de juny, aquest dia, ningú no hi pot faltar. Al nostre web (www.concertperlallibertat.cat) trobaràs entrades amb bona visibilitat i a bon preu. Fes pinya amb les 70.000 persones que ja han fet el pas.

Encara hi ets a temps, no t’ho pots perdre. Entre tots i totes, cridem ben fort #johisere

Per a incidències tècniques contacteu amb el telèfon 935543502 o correu electrònic omnium@tresc.cat

HORARIS:

17.00 h – Inici de la fira d’entitats a l’exterior del Camp Nou
18.00 h – Obertura de portes del Camp Nou
20.00 h – Inici del Concert per la Llibertat
00.00 h – Hora prevista de finalització

Per a més informació contacteu amb info@concertperlallibertat.cat

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.