Donar i rebre / Give and receive

DONAR I REBRE

El Casal de Catalans de Califòrnia vol dur a terme nous projectes per promoure la nostra cultura i llengua, i mantenir la comunitat catalana de Califòrnia unida amb activitats familiars, socials i culturals.

El nostre Casal és una organització sense ànim de lucre. Els nostres ingressos provénen del FIEC de la Generalitat de Catalunya i les aportacions dels nostres socis. És per això, per dur a terme aquests nous projectes, que el Casal obre aquesta campanya de donacions i us animem a participar-hi. Tota donació és benvinguda!

Podeu fer la donació aquí. Gràcies!

(Recordeu que les vostres donacions al Casal són desgravables per l’IRS)

 

GIVE AND RECEIVE

The Casal de Catalans de California wants to deliver new projects to promote our culture and language, and to keep the Catalan community in California united through family activites, social and cultural.

The Casal is a non-profit organization. Our income comes from FIEC of the Catalan Government, and contributions from our members and supporters. This is why, to execute such special projects, the Casal is creating this fundraiser and we encourage everyone to participate. All donations are welcome!

You can make your donation here. Thank you!

(Remember that since we are a registered non-profit organization, your donations to the Casal are tax-deductible)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.